به سایت کولوچه خوش آمدید!
کولوچه بهترین سایت برای آشنایی با انواع شیرینیجات، کیک، کلوچه، شیرینی های سنتی و... می باشد.
شکلات، در کنار تمامی مزایایی که دارد، در صورت مصرف بیش از اندازه، به علت چربی های اضافه و قند آن، دارای معایبی نیز هست، با اینحال تحقیقات، مصرف متعادل آنرا توصیه می کنند. چه نوعی از شکلات برای مصرف مناسب است؟ ادامه
یکی از سوالاتی که همیشه برای همه و بویژه در رژیم های غذایی مطرح است، میزان کالری شیرینی، کیک، کلوچه، بیسکوییت و سایر محصولات این خانواده است. در ادامه جدول کالری این خوراکی ها ارائه میدهیم... ادامه
در صورتیکه مجموعه تولیدی، از خانگی تا صنعتی مرتبط با شرینی جات توسط شما در حال اداره است، سایت کولوچه با افتخار اقدام به معرفی مجموعه شما خواهد نمود. با ما تماس بگیرید: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
ثابت کننده فوندانت، که به اختصار فوندانت نامیده می شود، ماده ای خوراکی است که برای ثابت نگهداشتن و نگهداری کیک، روی آن پوشانده می شود. این ماده برای کیک و شیرینیجاتی که جنبه دکوری آنها خیلی دارای اهمیت است بیشتر بکار می رود. مواد تشکیل دهنده فوندانت اغلب شامل شکر، آّب، ژلاتین و گلیسرول می باشند.ثابت کننده فوندانت، که به اختصار فوندانت نامیده می شود، ماده ای خوراکی است که برای ثابت نگهداشتن و نگهداری کیک، روی آن پوشانده می شود. این ماده برای کیک و شیرینیجاتی که جنبه دکوری آنها خیلی دارای اهمیت است بیشتر بکار می رود. مواد تشکیل دهنده فوندانت اغلب شامل شکر، آّب، ژلاتین و گلیسرول می باشند. ثابت کننده فوندانت، که به اختصار فوندانت نامیده می شود، ماده ای خوراکی است که برای ثابت نگهداشتن و نگهداری کیک، روی آن پوشانده می شود. این ماده برای کیک و شیرینیجاتی که جنبه دکوری آنها خیلی دارای اهمیت است بیشتر بکار می رود. مواد تشکیل دهنده فوندانت اغلب شامل شکر، آّب، ژلاتین و گلیسرول می باشند. ثابت کننده فوندانت، که به اختصار فوندانت نامیده می شود، ماده ای خوراکی است که برای ثابت نگهداشتن و نگهداری کیک، روی آن پوشانده می شود. این ماده برای کیک و شیرینیجاتی که جنبه دکوری آنها خیلی دارای اهمیت است بیشتر بکار می رود. مواد تشکیل دهنده فوندانت اغلب شامل شکر، آّب، ژلاتین و گلیسرول می باشند.
شیرینی ناپلئونی (به انگلیسی: Napoleon) یا میلفِی (به فرانسوی: Mille-feuille) (فراگویی فرانسه: /mil fœj/) در زبان فرانسوی به معنای هزار برگ، نوعی پای یا شیرینی سه لایه با منشأ فرانسوی است. ناپلئونی در برخی از کشورها مانند ژاپن در گروه پایها طبقهبندی شدهاست و در برخی دیگر از کشورها در گروه شیرینیها قرار دارد. ناپلئونی از خمیری به نام خمیر هزارلا درست میشود. بطور سنتی در میان لایههای این خمیر کرم کاستارد قرار دارد و سطح بالایی آن با پودر قند پوشانده میشود همچنین ممکن است بجای کرم کاستارد خامه زده شده یا مربا یا دیگر مواد نیز استفاده شود. همچنین گاهی برای پوشاندن سطح بالایی نیز موادی مانند شکر قنادی، کاکائو، آجیل پودر شده یا آیسینگ بصورت راهراه یا نقشهای نامنظم به رنگ قهوهای و سفید استفاده میشود.
حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است. حلوا انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی برخی مواقع به عنوان دسر و یا برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. به طور مثال در پخت و تهیه رنگینک از حلوای آرد یا همان حلوای سیاه یا تره حلوا استفاده میشود.
حلوای تازه
از انواع مشهور حلوا میتوان به حلواتره، حلواشکری، حلواهویج، حلواگردوئی، حلواارده، حلوادرورنگ و غیره اشاره کرد.
با وجود اینکه حلوا انواع بسیار زیاد و مختلفی دارد ولیکن هرجا صحبت از حلوا میشود فکر افراد به سمت همان حلوای آرد میرود که برای فاتحه خواندن بر سر مزار و سنگ قبر مردگان پخش میشود میرود.
مواد اولیه تهیه حلوا برحسب نوع آن مختلف است. برای نمونه حلوای آرد گندم از مخلوط شدن آردسفیدگندم با روغن آفتابگردان و شیره انگور و هل و گلاب و مغز پسته و زعفران و به جای شیره میتوان شکر استفاده کرد بر روی آتش شدید به دست میآید.
مهمترین هدف از ساخت وب سایت کولوچه، ایجاد پایگاهی تخصصی برای معرفی، آموزش و خبررسانی حرفه ای در حوزه صنعت شیرینی و شکلات و نیز سایر شیرینی جات و خدمات وابسته می باشد
شیرینی و شکلات، امروزه به صنعتی بزرگ تبدیل شده که از علوم تا هنرهای گوناگون را با خود درگیر می کند. همچون سایر عرصه های این روزگار، به روز بودن از ضروریات موفقیت است. کولوچه به شما کمک می کند تا به روز باشید.
کشور ایران، مفتخر به دارا بودن ده ها نوع انواع شیرینی جات اختصاصی این منطقه می باشد. متاسفانه امروزه این محصولات ارزشمند در هیاهوی محصولات نو به فراموشی سپرده می شوند. کولوچه شمارا با این سنتها آشناتر می کند.
کولوچه، یکی از بهترین وب سایت های فارسی در زمینه شیرینی جات، کیک و شکلات است. جهت تماس با ما از روشهای زیر استفاده کنید: