نخستین فستیوال غذا، شیرینی، فینگرفود و دسر با هدف ترویج فرهنگ غذای سالم در کاشمر برگزار شد.
جشنواره یکروزه غذا ظهر امروز همزمان با هفته ملی کارآفرینی و ترویج آموزشهای فنی و حرفهای با استقبال بانوان و خانوادههای کاشمری و ارائه دستپختهای آنان در تالار مهراد با داوری سرآشپز بینالمللی و شبکه سیما سید جواد غفوریان به همت مجتمع فنی و حرفهای اقاقیا و با همکاری سازمان فنی و حرفهای کاشمر برگزار شد.
به گزارش سایت کولوچه و به نقل از فارس، دبیر اجرایی این جشنواره در حاشیه برگزاری در کاشمر اظهار داشت: آگاهی دادن به مردم در خصوص روشهای تغذیه سال، فراهم شدن زمینه آشنایی با تجربیات دیگران، آشنایی با غذاهای اصیل ایرانی و توجه به شیوههای صحیح پخت از مهمترین اهداف برپایی این جشنواره بود که خوشبختانه با استقبال بانوان هنرمند کاشمری روبرو شد.
فرزانه سرکشیکی با اشاره به حضور 53 بانوی کاشمری شرکتکننده در این جشنواره خاطرنشان کرد: در این جشنواره بیش از 100 نوع انواع غذاها، شیرینی، دسر و فینگرفود ارائه شد و توسط داور بینالمللی سید جواد غفوریان مورد قضاوت و ارزیابی قرار گرفت.
وی یادآور شد: امیدواریم با برگزاری چنین جشنوارههایی بتوانیم زمینه ارتقای سطح علمی و آگاهی بانوان کاشمری را در طبخ غذاهای سالم و مفید فراهم کنیم.
دبیر جشنواره غذا، شیرینی و دسر کاشمر خاطرنشان کرد: در پایان این جشنواره دستپختهای ارائهشده در پنج بخش مورد قضاوت و داوری قرار گرفت و در پایان حسن یگانه در بخش غذا به خاطر طعم عالی جوجهکباب، سکینه فخرآبادی در بخش ترشی، ماه منیر شهابی در بخش فینگرفود به خاطر طعم و تنوع، شیما بهشتیان در بخش دسر و حلوا و مجموعه آبشار عاطفهها در بخش غذاهای سنتی بهعنوان برترینهای این جشنواره معرفی شدند.
در پایان این جشنواره که جمعی از مسؤولان حضور داشتند علاوه بر اهدای جوایز به برترینهای جشنواره به تعدادی از شرکتکنندگان به قید قرعه هدایایی داده شد.
کولوچه، یکی از بهترین وب سایت های فارسی در زمینه شیرینی جات، کیک و شکلات است. جهت تماس با ما از روشهای زیر استفاده کنید: